Henna Pulver

Har nu varit så trött på min hårfärg så ville testa på annat jämfört mot de vanliga färgerna som finns på stormarknaderna och det blev Henna Pulver från Herbique :) Får nu hoppas att det blir bra... nu i skrivande stund så har jag sörjan i håret inlindad i plastfolie hihi och det luktar ju ingen vidare typ "koskit" men vill man bli fin så får man lida pin sägs det....

Jag köpte två olika förpackningar och blandade ihop hälften av dem med varandra på det viset kan man själv ändra och göra egna nyanser.. , sedan rörde jag i det kokta vatten så att det blev en lagom krämig konsistens + ungefär en matsked honung. Blandningen får ligga och gotta sig en stund eller tills det svalnar. Hennan skall verka ungefär en halv timma till två timmar beroende på hur kraftig färg man vill ha... Nä nu är det dags att tvätta av sig sörjan och hoppas på att resultatet blir bra :)

 

Henna Pulver Herbique

Består uteslutande av pulvriserade blad från Henna busken, förutom den svarta som även innehåller Indigofera (en ärtväxt som producerar svart pigment) Denna naturkur har använts av Orientens kvinnor och män under tusentals år, för att stärka, vitalisera och färga håret.ger en djup glans och lyster. Håret får volym och stadga (känns tjockare och fylligare) och blir lättare att lägga.Behandlingen skall upprepas varje vecka i början, därefter 2ggr/mån. En biologisk hårkur, helt utan biverkningar som ger djupare och jämnare lyster efter flera hennakurer.

100g färgar kort hår

200g färgar kraglångt rakt hår

300g färgar axellångt rakt hår

500g färgar midjelångt hår

Volymvikt ca: 125 gr

24 feb 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)