Tunt hår

Om håret inte växer kan man testa med hårbottenmassage. Även om man tappar mycket hår så måste man våga ta i det. Utan massage växer det ännu sämre och man tappar ännu mer. Massage i hårbotten ger mycket blod till hårsäckarna och på så sätt får det näring. Eventuellt behövs kosttillskott beroende på kostvanorna eller sjukdom som gör att man behöver en extra boost av vitaminer och mineraler. Det är även ett tips för män som börjar bli tunnhåriga.

Håret påverkas som sagt även av det vi äter, men det tar ungefär tre månader innan man märker någon skillnad. Kroppen behöver ju en allsidig kost med alla grundämnena som protein, fett, kolhydrater, vatten, vitaminer och mineraler.


- Har du lockigt hår så testa att utesluta schampot och enbart använda balsam. Balsam har också aktiva ingredienser som rengör håret. Denna ”inget schampo” trend skyddar håret för en potentiellt uttorkande tvätt och tillför skyddande vård.
Stylingtips för den som har tunnt hår är att minimera stylingen. Gå för en mer rufsig eller ostylad look, där varje hårlock inte behöver ligga felfritt. Använd en matt och lätt hårpuder som ger fylligare hårstrån och tillför volym till hela håret.
Extensions ger volym och längd!
Hårförlängningar används ofta i filmer och på modevisningar. De kan vara mycket effektiva om de tillämpas på rätt sätt. Om du inte vill gå så långt så varför inte testa att sätta i extensions i en knut eller fläta? Du kommer att bli förvånad över hur bra det ser ut.

 

1 maj 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)